Elmacık İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi hayata ve bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlamak ve yapmış olduğumuz çalışmalarla bütün okullara örnek olmak.

Misyon: İLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ; 1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. 2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK. 3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK .3. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK: 4..BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR..

Başarılar: bizim için öğrencilerimizin hepsi başarılıdır.

Saatler: 08:20-14:20
Isınma: soba
Yabancı Dil:
Lojman: 1 - lojman kullanılabilir durumdadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://elmacikilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr

Adres - ELMACIK KÖYÜ/YAVUZELİ/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :tamgün

Yerleşim Yeri - Kırsal ve de dağlık bir böldege yer almaktadır.

Adres - ELMACIK KÖYÜ/YAVUZELİ/GAZİANTEP

Ulaşım İle köy dolmuşları gitmekte,ilçeye ise düzenli servis yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklığı 60km,İlçeye uzaklığı 20km´dir